Skip to Main Content
Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem
Kertészettudományi Intézet
Search Bar
HU
EN
Log in
Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem
Kertészettudományi Intézet
HU
/
EN
Menu Display
Log in
Home
Intézet
Intézet
Bemutatkozás
Vezetők
Munkatársak
Tanszékek
Szervezeti egységek
Kapcsolat
Oktatás
Oktatás
Képzéskereső
Alapképzés
Mesterképzések
Felsőoktatási szakképzések
Szakirányú továbbképzések
Doktori képzések
Külhoni képzések
Szakmai gyakorlat
Szak- és diplomadolgozat
Záróvizsgák
Intézeti Hallgatói Támogató Csoport
Tudomány
Tudomány
Tudományos diákkör (TDK)
Kutatási tevékenység
Futó projektek
Publikációk
Innovációk
Innovációk
Vadon termő gyógynövények termesztésbe vonása
Gyógynövények innovatív fajtáinak előállítása
Precíziós öntözés
Almanemesítés fejlesztési programja
Technológiai feljelsztések a gyümölcstermesztésben
Cseresznye fajtasorozat
Bodza fajtaválaszték bővítése
Málna fajtaválaszték bővítése
Klimatikus változások
Ipari paradicsomfajták nemesítése
Folyóiratok
Folyóiratok
Kertgazdaság
Kutatóközpontok
Kutatóközpontok
Gyümölcstermesztési Kutatóközpont
Zöldségtermesztési Kutatóközpont
Szolgáltatások
Szolgáltatások
Szolgáltatásaink
Gombatermesztési higiéniai monitoring
Zöldségnövények fitonutriens komponenseinek meghatározása
Fás növények mikroszaporítása
Kertészeti szaktanácsadás
Termőhelyminősítés
Mikológiai Konferencia
Mikológiai Konferencia
VII. Magyar Mikológiai Konferencia
Gyümölcstermesztési Kutatóközpont - Kertészettudományi Intézet
Gyümölcstermesztési Kutatóközpont
Menu Display
Menü
A Kutatóközpont bemutatása
Munkatársak - GYKK
Rendezvények, programok
Gyümölcstermesztési Kutatóközpont rövid bemutatása
Last modified: 15. November 2024
Hidden